Referenties

DUO voldoet aan de zwaarste beveiligingseisen

DUO zocht een kleine, overal oproepbare afsprakenapplicatie die extern beheerd wordt en toch veilig staat. “We hadden haast en een klein budget”, vertelt Jan Kouijzer. “Deze afsprakenmodule is een Cloudoplossing. Dat was precies wat we zochten en we merkten dat Reflex Online flexibel is en meedenkt. Toch was dit traject best spannend. We gingen voor het eerst een applicatie ‘in the cloud’ gebruiken.”

Lees verder

Gesprek met studieadviseur inplannen

Tot twee jaar geleden werd het secretariaat meerdere keren per dag geraadpleegd (telefonisch, per e-mail of door langs te lopen) door studenten die een gesprek wilde inplannen met hun studieadviseur. Op zich een kleine moeite maar helaas erg tijdrovend. Zeker als je bedenkt dat het in de praktijk meer dan 3.500 afspraken per jaar zijn.

Lees meer

Afspraken plannen in verschillende tijdzones


Edufax biedt onderwijskundige ondersteuning en studiebegeleiding aan kinderen van gezinnen die - meestal vanwege het werk - voor langere tijd in het buitenland verblijven. Denk aan schooladvies en taalcursussen voor vertrek, lessen Nederlands en controle op onderwijskundige ontwikkelingen tijdens verblijf in het buitenland, en voorbereiding voor en begeleiding bij terugkeert.

Lees meer

‘Online afspraken systeem scheelt vele uren werk’

Meertaligheid, flexibiliteit, prijs en vooral uitstekende support. Volgens de informatiemanager bij de afdeling Student Services van de Universiteit van Amsterdam (UvA) is zijn organisatie een zeer tevreden gebruiker van Reflex afsprakensoftware. ‘Je kunt met elke vraag terecht en de helpdesk is snel en effectief. Daar kan menig leverancier van leren.’

Lees verder

Inplannen cursussen

“We organiseren heel veel trainingen voor onze 850 medewerkers. Soms op vraag van hen, soms op vrijwillige basis en af en toe gaat het om verplichte trainingen. We zochten naar een systeem om de aanmeldingen te automatiseren en toen kwam Reflex Appointment boven”, zegt Mark.

Lees meer

Enorme tijdsbesparing bij omwisselen mobieltjes

Scholten Awater, een van de grootste IT-dienstverleners in Nederland, ontzorgt (middel)grote organisaties met alle denkbare diensten rondom hardware. Het bedrijf gebruikt Reflex Appointment om efficiency-voordelen voor klanten te realiseren bij het projectmatig uitleveren of omwisselen van mobieltje of pc’s.

Lees meer

Scheelt een duizendtal telefoontjes

Avant Accountants helpt jaarlijks een duizendtal particuliere klanten bij het doen van de belastingaangifte. Sinds kort maken die zelf online een afspraak via Reflex software, dat scheelt een duizendtal telefoontjes en een heleboel geregel aan de balie. Een volgende stap is wellicht om ook ondernemers online hun afspraken te laten maken voor het bespreken van de jaarrekening.

Lees meer

Intake-gesprekken inplannen

Het Deltion College in Zwolle biedt ruim 225 verschillende mbo-opleidingen, cursussen en trainingen aan. In een beroepsopleidende leerweg (BOL), een beroepsbegeleidende leerweg (BBL) of in zogenaamde deeltrajecten.

Lees meer